آگهی مناقصه شماره 11_ 97 (یک مرحله‌ای) دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۹/۲۵

دانشگاه لرستان در نظر دارد ساخت و نصب کابینت‌های فلزی آزمایشگاههای دانشکده کشاورزی خود را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله‌ای به افراد واجد شرایط که صلاحیت و تجربه کافی در این زمینه را دارند، به شرح زیر واگذار نماید:

1_  موضوع مناقصه: ساخت و نصب کابینت فلزی آزمایشگاههای دانشکده کشاورزی (پرداخت به صورت اوراق خزانه اسلامی است)

2_ تضمين شركت در مناقصه: بـه صـورت ضـمانت نامـه بـانكي ، چـك بـانكی تضـمين شـده و یا واریز به حساب شماره 2709049405 نزد بانک تجارت بـه مبلـغ 300/000/000 ریال  (سی میلیون تومان).

3_ مهلت ارائه اسناد مناقصه به مناقصه گران : از روز دوشنبه مورخ 26 آذرماه 97،تا روزشنبه مورخ 1 دی‌ماه 97.

4_ مهلت دريافت اسناد مناقصه از مناقصه‌گران : تا ساعت 14 روزدوشنبه مورخ 10 دی‌ماه 97.

5_ زمان برگزاري جلسه كميسیون مناقصه : ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه 11 دی‌ماه97.

6_ دریافت اسناد مناقصه: متقاضيان می‌توانند اسناد مناقصـه را از طریق کلیک نمودن روی فایل ضمیمه پایین همین صفحه دریافت نمایند.

7_ آدرس مناقصه‌گذار: کیلومتر 5 جاده خرم‌آباد _ تهران _ دانشگاه لرستان _ سازمان مرکزی.

8_ شماره تلفن مناقصه‌گذار: 33120110  – 066  دبيرخانه كميسيون معاملات دانشگاه لرستان.

9_  آدرس محل تحويل اسناد مناقصه: کیلومتر 5 جاده خرم‌آباد _ تهران دانشگاه لرستان ساختمان مرکزی دبیرخانه کمیسیون معاملات.

10_ محل برگزاري مناقصه: دفتر معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان.

11_  حضور نمايندگان مناقصه‌گران با معرفی‌نامه كتبي در جلسات بازگشايی پاكتها بلامانع است.

12_ ساير اطلاعات و جزئيات در اسناد مناقصه موجود است.

13_   هزینه نشرآگهی برعهده برنده مناقصه است.

برای دریافت اسناد مناقصه بر روی فایل ضممیه کلیک نمایید.

۱۳۹۷/۰۹/۲۵ - ۰۰:۰۰