برگزاری کارگاه‌های آموزشی در هفته پژوهش و فناوری

۱۳۹۷/۰۹/۲۴

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

کارگاههای آموزشی در ایام هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌شوند.

برای شرکت‌کنندگان، گواهینامه معتبر صادر می‌شود.

عنوان و زمان برگزاری کارگاه‌ها، به این شرح است:

_ روش‌های آماری و تحلیل داده‌ها:  خانم دکتر امینی فارسانی، دکترای ریاضی کاربردی _ آمار، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، یکشنبه، 25 آذرماه، از ساعت 8 و 30 تا 12.

_ آموزش مقدماتی فوتوگرامتری هوایی برد کوتاه با استفاده از پهباد: خانم برازمند، دانشجوی دکترای علوم جنگل، دانشگاه لرستان، دوشنبه، 26 آذرماه، از ساعت 9 و 30 تا 12.

_ اصول و مبانی آینده‌پژوهشی: آقای دکتر عبدالرحیم پدرام، دکترای آینده‌پژوهشی، عضو هیئت علمی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، سه‌شنبه، 27 آذرماه، از ساعت 8 و 30 تا 12.

مکان برگزاری: دانشگاه لرستان، دانشکده علوم اقتصادی و اداری، طبقه اول، سالن کنفرانس.

برگزارکننده: مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، به نمایندگی از ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان لرستان.

24 آذرماه، شروع هفته‌ی پژوهش و فناوری است.

۱۳۹۷/۰۹/۲۴ - ۰۰:۰۰