برگزاری جلسه کمیته علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری لرستان به ریاست دکتر فیضیان

۱۳۹۷/۰۹/۲۴

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

جلسه کمیته علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان، به ریاست دکتر فیضیان و با رویکرد بررسی نهایی مقالات و طرح‌های برتر پژوهشی و فناوری ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان، برگزار شد.

صبح روز شنبه، 24 آذرماه و همزمان با اولین روز از هفته پژوهش و فناوری لرستان، جلسه کمیته علمی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان لرستان در محل اتاق کار معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان (دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری) تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر فیضیان گفت:«شعار امسال هفته پژوهش و فناوری استان لرستان، عبارت است از: پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین، در خدمت تولید ملی».

وی توضیح داد:«در طول این هفته، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان لرستان که شامل بخش‌های دولتی و خصوصی است در محل سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان برپاست».

دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان لرستان تشریح کرد:«از ادارات و دستگاه‌های اجرایی برتر استان در زمینه پژوهش و فناوری تجلیل خواهد شد و همچنین قرار است از چند محصول جدید نیز رونمایی شود».

۱۳۹۷/۰۹/۲۴ - ۰۰:۰۰