برگزاری جشن یکمین سال تأسیس نشریه صوتی دانشجویی رادیو اکتیو

۱۳۹۷/۰۹/۲۱

جشن یکمین سال تأسیس نشریه صوتی دانشجویی «رادیو اکتیو» دانشگاه لرستان، برگزار شد.

بعدازظهر روز سه‌شنبه، 20 آذرماه و با برنامه‌ریزی دفتر نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان که مسئولیت آنرا مهدی امید، عهده‌دار است این جشن در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه، برگزار شد.

در این مراسم، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی دانشگاه لرستان، امید سلیمانی با اشاره به مهیا بودن بستر مناسب فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه لرستان در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و به‌ویژه، بسترسازی مناسب برای فعالیت نشریات دانشجویی، گفت : «دانشگاه لرستان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و موفق در زمینه نشریات دانشجویی در سطح کشور و منطقه است و از مهمترین عوامل این موفقیت، می‌توان به وجود دانشجویان علاقه‌مند و مستعد، حمایت مسئولان دانشگاه و وجود کارشناس نشریات توانمند، اشاره کرد».

مسئول نشریات معاونت فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه لرستان، مهدی امید نیز از زحمات یک ساله عوامل نشریه صوتی رادیو اکتیو از جمله احمدرضا مدهنی مدیرمسئول نشریه و مریم خجسته گوینده رادیو اکتیو تقدیر نمود و  فراز فتحی به عنوان مدیرمسئول جدید، معرفی شد.

۱۳۹۷/۰۹/۲۱ - ۰۰:۰۰