جلسه هماهنگی ستاد هفته پژوهش و فناوری لرستان برگزار شد

۱۳۹۷/۰۹/۱۹

جلسه هماهنگی ستاد هفته پژوهش و فناوری استان به ریاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان، برگزار شد.

این جلسه با حضور نمایندگان پژوهش و فناوری دستگاه‌ها و ادارات اجرایی استان، در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد و اعضای حاضر در جلسه، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود را برای هرچه بهتر برگزار نمودن هفته پژوهش و فناوری استان لرستان، بیان نمودند.

دکتر محمد فیضیان، در این جلسه، گفت:«پژوهش‌های کاربردی نقش مهمی در توسعه‌یافتگی جوامع توسعه‌یافته دارند».

وی تشریح کرد:«پژوهش‌های کاربردی را باید در راستای رفع چالش‌های منطقه‌ای و استانی تقویت کنیم».

دکتر فیضیان به اهمیت برگزاری هرچه بهتر هفته پژوهش و فناوری اشاره کرد و تصریح نمود:«همه ادارات و دانشگاه‌های استان باید کوشش کنند این هفته به بهترین شکل ممکن برگزار شود».

گفتنی این جلسه، صبح روز دوشنبه، 19 آذرماه برگزار شد.

هفته پژوهش و فناوری از تاریخ 24 آذرماه شروع می‌شود.

۱۳۹۷/۰۹/۱۹ - ۰۰:۰۰