برگزاری مناظره سیاسی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۹/۱۸

بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، مناظره سیاسی بین دو فعال سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا را برگزار کرد.

بعدازظهر روز یکشنبه، 18 آذرماه، مناظره سیاسی بین فعال سیاسی اصلاح‌طلب(حاج محمد رضایی) و فعال سیاسی اصولگرا(دکتر مهرداد ویسکرمی)، در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، برگزار شد.

دکتر مهرداد ویسکرمی و حاج محمد رضایی، در بخشی از سخنان خود، بر تقویت اینگونه فضاهای گفت‌وگویی در سطح دانشگاه‌ها، تأکید نمودند.

دو فعال سیاسی، هر کدام دیدگاه‌های خود درباره موضوعات مختلف را توضیح دادند.

بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، مناظره سیاسی را با عنوان «بررسی کارنامه گفتمان اصلاحات و گفتمان مقاومت در روند پیشرفت کشور»، برگزار نمود.

دانشجویان، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کردند و دو فعال سیاسی نیز به پرسش‌های دانشجویان، پاسخ دادند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، حسین طهماسبی، در این رابطه، گفت:«هدف از برگزاری اینگونه مناظره‌های سیاسی، تقویت فضای شور و نشاط سیاسی در بین دانشجویان است».

وی تصریح کرد:«چنین برنامه‌هایی در جهت تقویت کرسی‌های آزاداندیشی است».

۱۳۹۷/۰۹/۱۸ - ۰۰:۰۰