استقبال گسترده دانشجویان دانشگاه لرستان از آیین روز دانشجو و حضور استاندار لرستان

۱۳۹۷/۰۹/۱۷

استاندار لرستان و معاونان استاندار، در آیین گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه لرستان و با حضور و استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد، شرکت کردند.

استاندار لرستان، دکتر سیدموسی خادمی، معاونان استاندار، فرماندار خرم‌آباد و سایر مدیران ستادی استانداری لرستان، در آیین گرامیداشت روز دانشجو و تجلیل از نخبگان علمی و فعالان فرهنگی دانشگاه لرستان، که بعدازظهر روز شنبه، 17 آذرماه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، حضور یافتند و استاندار، به پرسش‌های نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه لرستان، پاسخ داد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، در ابتدای این آیین و در سخنانی، ضمن عرض خیر مقدم به استاندار و هیئت همراه، تصریح کرد:«روحیه دانشجو یک روحیه حق‌گو، اخلاق‌مدار، دین‌مدار و مطالبه‌گر است و پیام اصلی روز دانشجو، استکبارستیزی و دفاع از آزادیخواهی است».

دکتر عزیزی، تشریح کرد:«خوشبختانه در دانشگاه لرستان، تشکل‌های دانشجویی با گرایش‌های مختلف سیاسی، به‌صورت آزادانه و در چارچوب قانون، در یک محیط بانشاط و آرام، به فعالیت‌های خود مشغول‌اند».

وی ادامه داد:«خلاقیت و نوآوری، بدون وجود فضای تضارب آراء، ایجاد نمی‌شود و فضای دانشگاه لرستان، یک فضای تضارب آراست».

رئیس دانشگاه لرستان اظهار داشت:«یکی از اقدامات خوب در این دوره، تجمیع یک درصدی بودجه پژوهشی است که در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان لرستان تصویب شد و در حال حاضر، تعداد 17 طرح پژوهشی تقاضامحور برای اجرا تصویب شده است تا به رفع برخی چالشهای استانی کمک شود».

جنبش دانشجویی و مبارزه با فساد

استاندار لرستان نیز در سخنانی گفت:«یکی از ویژگی‌های مهم محیط‌های دانشگاهی، این است که دانشجویان، صدای مردم باشند و به نقد قدرت بپردازند».

خادمی افزود:«جنبش دانشجویی از سال 1332 تاکنون با فراز و نشیب‌های مختلفی، در مسیر خود حرکت کرده است و اوج این جنبش، پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود».

وی تشریح کرد:«امروز، مهم‌ترین رسالت جنبش دانشجویی، عدالتخواهی و مبارزه با فساد است».

استاندار لرستان، از دانشجویان خواست در عرصه‌های اجتماعی، جامعه مدنی و فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد نیز، حضور و مشارکت بیشتری داشته باشند.

بیان نقطه‌نظرات توسط نمایندگان تشکل‌های دانشجویی

در این آیین، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی شامل بسیج دانشجویی (رضا مهدوی)، انجمن اسلامی دانشجویان (علی لیراوی)، جامعه اسلامی دانشجویان (محمدامین کاکولوند)، نماینده کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویی (نوید بازوند)، نماینده انجمن‌های علمی دانشجویی(معصومه صادقی) و دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان(رزاق کریمی‌راد)، به بیان نقطه‌نظرات و پرسش‌های خود پرداختند و استاندار لرستان نیز به پرسش‌ها، پاسخ داد.

تجلیل از نخبگان علمی و فعالان فرهنگی دانشگاه

پایان این آیین، همراه شد با تجلیل از نخبگان علمی و فعالان فرهنگی دانشجویی دانشگاه لرستان؛ شامل تجلیل از:

ـ سعیده خیری؛ دانشجوی منتخب بیست و سومین المپیاد علمی منطقه پنج کشور در رشته زیست‌شناسی.

ـ مریم صفایی؛ دانشجوی منتخب بیست و سومین المپیاد علمی منطقه پنج کشور در رشته زیست‌شناسی.

ـ فاطمه کرم‌الهی؛ دانشجوی منتخب بیست و سومین المپیاد علمی منطقه پنج کشور در رشته آمار و کاربردها.

ـ احمدرضا مدهنی؛ مدیرمسئول نشریه صوتی رادیواکتیو.

ـ‌ محمدعلی نعمتی؛ مؤلف کتاب تاریخ لرستان.

ـ معصومه صادقی؛ نماینده انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان.

ـ مسلم خالدی؛ مسئول هیئت رایةالعباس.

ـ مهدی روستا؛ مقام اول جشنواره قرآنی کشوری.

ـ نوید بازوند؛ دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری دانشجویی دانشگاه لرستان.

ـ مهدی عرب؛ فعال فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان.

ـ پوریا کاوه؛ فعال اردوهای جهادی.

ـ زهرا رعیتی؛ فعال انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان.

ـ حدیث جمشیدی؛ فعال جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان.

ـ رزاق کریمی‌راد؛ دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان.

گفتنی است این آیین را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار کرد.

۱۳۹۷/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰