برگزاری مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۹/۰۹

مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این مراسم که با برنامه‌ریزی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و همکاری معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد مسئولان دانشگاه لرستان و معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان ـ بهرامی ـ حضور داشتند.

در این مراسم، بخش‌های مختلف شاد شامل: اجرای نمایش‌های طنز، اجرای موسیقی محلی و مسابقه برگزار شد.

رقابت‌های المپیاد ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه لرستان ـ ویژه‌ی دانشجویان ـ به مدت دو ماه ـ و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان و معاونت تربیت‌بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان لرستان ـ در رشته‌های مختلف ورزشی ـ دانشجویان پسر و دختر ـ برگزار شد.

در این مراسم اسامی نفرات برتر المپیاد ورزشی درون دانشگاهی دانشگاه لرستان تجلیل شد.

همچنین برخی از نیروهای بخشهای تعذیه دانشجویی، بخش ایاب و ذهاب دانشجویان، و بخش خدمات، مورد تجلیل قرار گرفتند.

مراسم، بعدازظهر روز جمعه، 9 آذرماه و با استقبال دانشجویان، برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۹/۰۹ - ۰۰:۰۰