سخنرانی پروفسور مأنوسی در دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۹/۰۵

پروفسور اکبر مأنوسی، در سخنانی، بر تقویت ارتباط بین دانشگاه‌ها تأکید نمود.

صبح روز دوشنبه، 5 آذرماه، پروفسور اکبر مأنوسی، استاد کرسی MBA _ دانشگاه کارلتون، اتاوا _ و رئیس انجمن بازرگانی ایران و کانادا، در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان به سخنرانی پرداخت.

وی، دارای مدرک دکترای مدیریت و اقتصاد بین‌الملل از کاناداست.

در این سخنرانی، رئیس دانشگاه لرستان _ دکتر خسرو عزیزی _ و سایر معاونان دانشگاه نیز حضور داشتند.

رئیس دانشگاه لرستان _ دکتر عزیزی _ ضمن عرض خیرمقدم به پروفسور مأنوسی، گفت:«پروفسور مأنوسی، از افتخارات ایران در جهان است».

دکتر عزیزی، تشریح کرد:«هرچقدر بین دانشگاه‌ها و بخش‌های مختلف جمله ارتباط بیشتری وجود داشته باشد میزان توسعه‌یافتگی جوامع و کشورها هم بیشتر خواهد بود».

برخی مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در سخنرانی پروفسور اکبر مأنوسی، به این شرح است:

_ دو نوع دانشگاه داریم: یکی، دانشگاه‌های اقتدارگرا و سنتی و دیگری، دانشگاه‌های مدرن.

_ باید تلاش کرد میزان مشارکت دانشجویان را افزایش داد.

_ صرف علم و دانش داشتن، کفایت نمی‌کند؛ بلکه باید از علم و دانش در جهت رفع چالش‌های جامعه، استفاده کرد.

_ از علم و دانش در سیاست‌گذاری‌های متعدد باید استفاده نمود.

_ یکی از الزامات پیشرفت، این است که مشاغل، کاملاً تخصصی باشند.

_ ارتباطات بین دانشگاه‌های داخل با دانشگاه‌های معتبر دنیا را باید گسترش داد.

_ دیپلماسی علمی بین دانشگاهی را بایستی تقویت نمود.

۱۳۹۷/۰۹/۰۵ - ۰۰:۰۰