جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با هیئت رئیسه دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۹/۰۵

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این جلسه، بعدازظهر روز دوشنبه، 5 آذر‌ماه، در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان(دکتر خسرو عزیزی)، معاون پشتیبانی دانشگاه(دکتر محمد جعفری)، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه(حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل) و معاون دانشجویی دانشگاه(دکتر حجت‌اله یونسی)، در این جلسه‌ی پرسش و پاسخ، حضور یافتند.

رئیس دانشگاه لرستان _ دکتر خسرو عزیزی _ ضمن تبریک سالروز میلاد باسعادت حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)، و تبریک فرا رسیدن هفته‌ی بسیج، در سخنانی، گفت:«از اینگونه جلسات پرسش و پاسخ حمایت و استقبال می‌کنیم؛ زیرا باعث بهبود امور و بهبود کیفیت کارها می‌شود».

دکتر عزیزی، تشریح کرد:«تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، از انتقادات دلسوزانه استقبال می‌کند».

رئیس دانشگاه لرستان افزود:«تشکل‌های دانشجویی، بازوی توانمند تیم مدیریتی دانشگاه لرستان هستند».

دکتر عزیزی ادامه داد:«خوشبختانه در دانشگاه لرستان، فضای تضارب آراء همراه آرامش، حاکم است و تشکل‌های دانشجویی، در چارچوب قانون، به‌صورت آزادانه، فعالیت می‌کنند».

وی گفت:«از زحمات تشکل‌های دانشجویی و تلاش‌های شورای صنفی دانشجویان، تقدیر و تشکر می‌کنم».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد:«تلاش کرده‌ایم فضای فعالیت تشکل‌های دانشجویی، براساس نشاط و سرزندگی باشد».

در این جلسه‌ی پرسش و پاسخ، نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، شامل: بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان، هر کدام، دیدگاه‌ها، نقطه‌نظرات، پیشنهادها و انتقادات خود را مطرح نمودند و رئیس و معاونان دانشگاه لرستان، به آنها پاسخ دادند.

گفتنی است این برنامه، با همکاری مشترک شورای صنفی دانشجویان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۹/۰۵ - ۰۰:۰۰