برگزاری مسابقات والیبال المپیاد درون دانشگاهی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۸/۲۷

مسابقات والیبال المپیاد درون دانشگاهی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان برگزار شد.

روز پنجشنبه، 24 آبان‌ماه، مسابقات والیبال دانشجویی دختران، با حضور 5 تیم، در سالن امام علی (ع) دانشگاه لرستان برگزار شد.

این مسابقات که از صبح روز پنجشنبه تا عصر همان روز ادامه یافت با قهرمانی تیم الف دانشگاه لرستان (سایت مرکزی کمالوند)، به پایان رسید.

تیم‌های «کوهدشت الف» و «الشتر»، به ترتیب دوم و سوم شدند.

در این مسابقات کمیته فنی  جهت انتخاب تیم منتخب دانشگاه با حضور آذر تیموری (کارشناس تربیت‌بدنی) و خانم‌ها مومن‌زاده، روشنفر و اکبری، از مربیان و داوران مطرح استان لرستان تشکیل شد و 16 نفر از بازیکنان در این مرحله انتخاب شدند.

رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، احسان احمدی، و مسئول فنی و سرپرست مسابقات المپیاد درون دانشگاهی دانشگاه لرستان، آذر تیموری‌طولابی است.

مسابقات المپیاد درون دانشگاهی دختر و پسر، تا پایان ترم تحصیلی جاری، ادامه خواهد داشت.

این مسابقات در رشته‌های ورزشی والیبال، دارت، بدمینتون، شطرنج، تنیس روی میز و پیاده‌روی همگانی برگزار می‌شوند.

۱۳۹۷/۰۸/۲۷ - ۰۰:۰۰