برگزاری آیین گرامیداشت روز فلسفه

۱۳۹۷/۰۸/۲۷

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

آیین گرامیداشت «روز فلسفه»، در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

انجمن‌های علمی فلسفه و روانشناسی، به‌صورت مشترک، این آیین را برگزار نمودند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، در سخنانی، گفت:«روانشناسی شاخه‌ای از فلسفه و آخرین دانشی بود که از فلسفه، استقلال یافت».

دکتر فلاحی‌اصل، تشریح کرد:«روانشناسی، اکنون هم متکی به فلسفه است و فلسفه هم به لحاظ  موضوع‌شناسی، محتاج روانشناسی است».

وی ادامه داد:«شادی حقیقی، توحیدی‌شدن زندگی است و سعادت واقعی مبتنی بر لذت‌ها و رضایت پایدار و عمیق و همه‌جانبه است و سعادت دنیوی، مبتنی بر لذت‌های ناپایدار و ناخالص است».

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر داریوش یاراحمدی در این آیین حضور داشت.

همچنین، 24 آبان‌ماه، سالروز رحلت مفسر بزرگ و صاحب «تفسیر المیزان»، علامه طباطبایی است.

آیین گرامیداشت «روز فلسفه و یادمان سالروز رحلت علامه طباطبایی»، سه‌شنبه، 23 آبان‌ماه، با حضور و استقبال دانشجویان، در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

همچنین، در بخشی از این آیین، موسیقی زنده سنتی، محلی، اجرا شد.

۱۳۹۷/۰۸/۲۷ - ۰۰:۰۰