برگزاری آیین سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت ابا صالح المهدی (عج)

۱۳۹۷/۰۸/۲۷

آیین سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت ابا صالح‌المهدی (عج)، با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسملین ابوالفضل اسماعیلی، در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، برگزار شد.

عصر روز شنبه، 26 آبان‌ماه، همزمان با سراسر کشور، آیین شادی‌بخش سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت ولی عصر(عج)، با برنامه‌ریزی کانون مهدویت _ اداره کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان _ مدیریت امور فرهنگی _ برگزار شد.

در این آیین، حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفضل اسماعیلی _ عضو مرکز تخصصی مهدویت و مدیر حوزه علمیه مهدیه شهرستان الیگودرز _ به‌عنوان مهمان و سخنران برنامه _ در سخنانی، ضمن تبریک سالروز بیعت با امام عصر (عج)، گفت:«هم امام زمان(عج)، و هم شهدا، در بین مردم حضور دارند ولی مردم، به قدر کافی، آنها را نمی‌شناسند».

وی توضیح داد:«رسالت همه‌ی ماست که مقام و جایگاه امام زمان (عج) و شهدا را، به خوبی و بیش از پیش، بشناسیم و به این جایگاه‌ها، توجه ویژه‌ای نماییم».

۱۳۹۷/۰۸/۲۷ - ۰۰:۰۰