پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی به مناسبت شهادت سیدنورخدا موسوی

۱۳۹۷/۰۸/۱۶

انا لله و انا الیه راجعون

شهادت شهید پایداری و مقاومت، شهید زنده‌ی لرستان، شهید والامقام، سیدنورخدا موسوی را به مردم شهیدپرور استان لرستان و خانواده معزز ایشان، به ویژه همسر ایشان، تسلیت می‌گویم.

این شهید والامقام، در شب رحلت جانسوز پیامبر گرامی اسلام (ص) و شب شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، به شهادت رسید تا پیوند بین شهادت و امامت و ولایت، تجلی یابد.

بی‌تردید، امنیت امروز وجب به وجب خاک کشورمان، ایران اسلامی عزیز، مدیون جانفشانی‌های شهدای انقلاب‌اسلامی، شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای مبارزه با تروریسم، و نیز، مرهون رشادت‌های ایثارگران، جانبازان و آزادگان سرافراز است.

رسالت ماست که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه تقویت کنیم و به ویژه در سطح جوانان و دانشجویان، فرهنگ شهادت را ترویج نماییم.

به مجموعه‌ی پرتلاش و پرافتخار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نیز، که نقش مهمی در صیانت از امنیت و آرامش کشور دارد، تسلیت می‌گویم.

رئیس دانشگاه لرستان

خسرو عزیزی