نخستین نشست کارگروه نشریه «ایدوکا» برگزار شد

۱۳۹۷/۰۸/۰۵

نخستین نشست هم‌اندیشی اعضای کارگروه نشریه «ایدوکا»، به میزبانی بنیاد نخبگان لرستان، برگزار شد.

«ایدوکا»، نشریه «ایده‌پردازی و کارآفرینی» است و کاری مشترک از دانشگاه لرستان و بنیاد نخبگان استان، محسوب می‌شود.

مسئول نشریات دانشگاه لرستان، مهدی امید است که در این جلسه، حضور داشت.

رحمان کلانتری، مدیر فرهنگی بنیاد نخبگان لرستان و همچنین، مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان(دکتر سعید غلامرضایی) و مدیر «کارآفرینی و ارتباط با جامعه»ی دانشگاه لرستان(دکتر سیدنجم‌الدین الماسی) نیز در این جلسه حضور داشتند و به ارائه‌ی نقطه‌نظرات خود پرداختند.

صاحب امتیاز نشریه «ایدوکا»، دکتر حمزه امیری است که مدیریت بنیاد نخبگان استان لرستان را عهده‌دار است.

مدیرمسئول این نشریه، «سیما سوری» و سردبیر، «آلما لرکی» است که هر دو، دانشجویان رشته‌ی تحصیلی رایانه‌اند.

نشریه ایدوکا (ایده‌پردازی و کارآفرینی)، به‌صورت فصلنامه است و در طول سال، چهار بار منتشر می‌شود.

دانشجویان عضو هیئت تحریریه نشریه نیز در این جلسه حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را درباره‌ی موضوعات مرتبط با محتوای نشریه، مطرح نمودند.

موضوعات مرتبط با نیروی انسانی نشریه، نیز مورد بحث و گفت‌وگوی اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت.

در این جلسه، تصویب شد که نشریه «ایدوکا»، علاوه بر انتشار به صورت مکتوب، در زمینه‌ی صوتی و الکترونیکی هم، فعالیت داشته باشد.

همچنین، بر تقویت خلاقیت، ایده‌پردازی و نوآوری و  کمک به هرچه بهتر برگزارشدن «اِستارتاپ‌های» دانشجویی، تأکید شد.

دبیر کارگروه نشریه «ایدوکا»، مهدی امید است.

۱۳۹۷/۰۸/۰۵ - ۰۰:۰۰