جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه لرستان و صدور مجوز برای دو نشریه دانشجویی

۱۳۹۷/۰۸/۰۲

مجوز فعالیت دو نشریه دانشجویی (دانشگاه لرستان)، صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، جلسه‌ی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه لرستان، در محل دفتر معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل) برگزار شد و درباره‌ی چگونگی انتشار نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در فضای مجازی، بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه که اول آبان ماه تشکیل شد، بر ساماندهی مجوزهای نشریات دانشجویی و همچنین، بر این موضوع تأکید شد که نشریاتی که فعالیت ندارند و غیرفعال هستند، بایستی مجوزشان، لغو شود.

همچنین، در راستای تقویت محتوای نشریات دانشجویی، تصریح شد که از دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان، استفاده شود.

صدور مجوز  برای فعالیت دو نشریه دانشجویی، به نام‌های «نشریه کانون کتابخوانی دانشگاه» با مدیرمسئولی میلاد مینایی، به‌صورت فصلنامه، و دیگری، «نامه دانشجو»،با مدیر مسئولی فاطمه توانای بلوکی، به‌صورت دوهفته‌نامه، از دیگر مصوبات جلسه بود.

۱۳۹۷/۰۸/۰۲ - ۰۰:۰۰