افتخارآفرینی تیم دو و میدانی جانبازان و معلولین در مسابقات پارا آسیایی جاکارتا، با مربیگری دکتر بهرامی

۱۳۹۷/۰۷/۳۰

دکتر مصطفی بهرامی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی (رشته تربیت‌بدنی) دانشگاه لرستان است.

دکتر بهرامی، مربی تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولین است که این تیم، در مسابقات اخیر پارا آسیایی جاکارتا (اندونزی)، مدالهای متعددی کسب کرد و برای کشور، افتخارآفرین شد.

در این دوره از رقابت‌ها که سومین دوره از مسابقات پارا آسیایی بود، تعداد 11 ورزشکار جانباز و معلول از استان لرستان شرکت داشتند و مدال‌ها و عناوین مختلف را کسب نمودند.

کاروان ورزشی جانبازان و معلولین لرستان، با نام «کاروان شهید ترور، هادی الماسیان»، در رقابتهای پارا آسیایی جاکارتا، شرکت کرد.

در این رقابتها و در بخش دو و میدانی جانبازان و معلولین، تیم چین به مقام نخست دست یافت و تیم جمهوری اسلامی ایران، دوم شد که یک موفقیت برای ورزش کشور است.

گفتنی است دکتر مصطفی بهرامی، رئیس کمیته دو و میدانی فدراسیون جهانی ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان است.

این موفقیت ملی و استانی در مسابقات پارا آسیایی جاکارتا (اندونزی) را به مردم استان، به‌ویژه جانبازان و معلولین و مربی تیم، جناب آقای دکتر بهرامی، تبریک می‌گوییم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

۱۳۹۷/۰۷/۳۰ - ۰۰:۰۰