ضرورت پژوهشهای کاربردی برای رفع چالشهای استانی

۱۳۹۷/۰۷/۱۱

رئیس کل دادگستری لرستان گفت:«از نظرات دانشگاهیان و متخصصان در رابطه با رفع چالشهای اجتماعی، بابیستی بیشتر استفاده شود».

جعفر بدری در جلسه مشترک مسئولان دانشگاه لرستان و دادگستری لرستان که صبح روز چهارشنبه 11 مهرماه در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد:«پایان‌نامه‌های دانشجویی باید کاربردی باشند و بتوانند در رفع مشکلات جامعه و ارائه راه‌حل برای برون‌رفت از مشکلات، اثرگذار باشند».

بدری افزود:«موضوع پژوهش را ادارات باید بیشتر از گذشته مورد توجه قرار دهند و پژوهش‌ها رویکرد کاربردی‌تر داشته باشند».

وی تصریح کرد:«ارتباط بین دانشگاه و دادگستری باید بیش از پیش تقویت شود و دانشگاهیان نقش پررنگ‌تری در پژوهشها و ارائه‌ی راه‌حل برای رفع مشکلات و چالشهای اجتماعی استان داشته باشند».

گفتنی است در این جلسه علاوه بر رئیس دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه، مسئولان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و اعضای هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی حضور داشتند و دیدگاهها و نقطه‌نظرات خود درباره ضرورت تقویت موضوع پژوهش و چالشهای اجتماعی را بیان نمودند.

۱۳۹۷/۰۷/۱۱ - ۰۰:۰۰