حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در آیین تشیع و تدفین پیکر پاک شهید ارتشی

۱۳۹۷/۰۷/۰۳

رئیس دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه در آیین تشیع و تدفین پیکر پاک شهید ارتشی، سروان هادی الماسیان، شرکت کردند.

آیین تشیع پیکر پاک شهید ارتشی اهل لرستان، شهید سروان هادی الماسیان با حضور اقشار مختلف مردم و همچنین حضور مسئولان از محل مسجد توسلی شهر خرم‌آباد تا گلزار شهدای خرم‌آباد برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، در این آیین معنوی شرکت کردند.

سروان الماسیان (از پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران)، در حادثه اخیر تروریستی اهواز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

آیین تشیع و تدفین پیکر پاک شهید ارتشی، سروان هادی الماسیان، صبح روز سه‌شنبه سوم مهرماه برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۷/۰۳ - ۰۰:۰۰