معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان خبر داد: افتتاح ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان در روزهای آینده با اعتبار 9 میلیارد تومان

۱۳۹۷/۰۶/۰۷

معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری اظهار داشت: «در روزهای آینده، ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه لرستان افتتاح و به بهرهبرداری می‌رسد».

وی ادامه داد: «سازمان مرکزی دانشگاه لرستان با 6250 مترمربع زیربنا و اعتبار 9 میلیارد تومان به شکل دستمزدی از محل منابع داخلی و صرفه‌جویی دانشگاه به انجام رسیده است».

جعفری عنوان کرد: «با افتتاح این سازمان مرکزی تمام واحدهای اداری دانشگاه لرستان در این قسمت متمرکز می‌شوند».

معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان با بیان اینکه کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی این پروژه در اسفندماه سال 94  شروع شده است، یادآور شد: «باتوجه به اینکه قبلاً 23 هزار مترمربع فضا در جوار قلعه فلک‌افلاک خرم‌آباد فضا داشتیم که واگذار شد؛ با احتساب ساختمان‌های ساخته شده در سایت کمالوند که 28 هزار مترمربع بوده تقریباً تمام نیازمندی‌ها به فضای آموزشی برآورده شده است».

وی با اشاره به اینکه ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سایت کمالوند نداریم، بیان کرد: «آغاز عملیات اجرایی و احداث این دانشکده جزو برنامه‌های امسال دانشگاه است».

۱۳۹۷/۰۶/۰۷ - ۰۰:۰۰