آگهی مناقصه شماره 3-97 (یک مرحله‌ای)

۱۳۹۷/۰۵/۲۲

دانشگاه لرستان در نظر دارد فعاليت‌های پشتيبانی، خدماتی و انجام امور مربوط به حفظ، ترمیم و نگهداری فضای سبز خود را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله‌ای از شرکت‌های واجد شرایط که صلاحیت و تجربه کافی در این زمینه دارند را واگذار نماید.

1.   موضوع مناقصه: واگذاری فعاليت‌های پشتيبانی، خدماتی و انجام امور مربوط به حفظ، ترمیم و نگهداری فضای سبز.

2.   تضمين شركت در مناقصه: بـه‌صـورت ضـمانت‌نامـه بـانكی يـا چـك بـانكی تضـمين شـده بـه مبلـغ 2/500/000/000 ریال ( دویست و پنجاه میلیون تومان)

3.   مهلت دریافت اسناد مناقصه از طریق سامانه اینترنتی: از تاریخ 97/5/22 تا مورخ 97/5/26

4.   دریافت اسناد مناقصه: متقاضيان می‌توانند جهت دریافت اسناد مناقصـه به سایت سامانه تدارکات الکترونیک دولت به آدرس اینترنتی www.setadiran.ir مراجعه نمایند.

5.   زمان جلسه توجیهی: روز دوشنبه 97/5/29 ساعت 9 دفتر مدیریت امور اداری دانشگاه (حضور الزامی است).

6.   مهلت بارگذاری اسناد تکمیل شده مناقصه در سامانه تدارکات الکترونیک دولت: تا روزسه‌شنبه مورخ 97/6/6

7.   زمان برگزاری جلسه كميسیون مناقصه : ساعت 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 97/6/7

8.   آدرس مناقصه‌گذار: کیلومتر 5 جاده خرم آباد _ تهران _ دانشگاه لرستان _ سازمان مرکزی.

9.   شماره تلفن مناقصه‌گذار: 33120110  – 066  دبيرخانه كميسيون معاملات.

10.                     محل برگزاری مناقصه : اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان.

11.                     ساير اطلاعات و جزیيات در اسناد مناقصه موجود است.

12.                     هزینه نشر آگهی برعهده برنده مناقصه است.

ضمناً توجه به موارد زیر الزامی است:

کلیه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه‌گران و بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد( به آدرسwww.setadiran.ir  انجام خواهد شد و لازم است مناقصه‌گران در صورت عدم عضویت قبلی، مراحل ثبت‌نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه،محقق سازند.

اطلاعات تماس سامانه ستاد جهت انجام مراحل عضویت در سامانه:

مرکز تماس: 02141934

دفتر ثبت‌نام : 85193768 و 88969737