رئیس دانشگاه لرستان خبر داد: اجرای طرح ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانشجویان

۱۳۹۷/۰۵/۲۰

خبرگزاری ایسنا (لرستان) نوشت:

رئیس دانشگاه لرستان از اجرای طرح ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.
دکتر خسرو عزیزی اظهار کرد: «ما تابع سیاست‌های وزارت علوم هستیم و دو طرح در قالب توانمندسازی و کارآفرینی دانشجویان را در دست اجرا داریم».
وی ادامه داد: «تلاشمان این است که دروس عملی را با جدیت و نظارت و در راستای افزایش کیفیت، ارتقاء دهیم و دانشجو علاوه بر اینکه کار عملی خود را انجام می‌دهد با دقت نظر بیشتر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی مرتبط یکسری درس‌ها و واحدهای مازاد بر آن درس و واحدی که در مقطع تحصیلی دارد را نیز بگذراند».
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: «این واحدها باید آن‌قدر انگیزشی باشند که دانشجو شهریه پرداخت کند».
وی گفت: «به عنوان مثال دانشجوی رشته برق باید نرم‌افزارهای مختلف را یاد بگیرد یا دانشجوی رشته کشاورزی عصاره‌گیری و اسانس‌گیری را فرا بگیرد تا پس از فراغت از تحصیل بتواند شغلی برای خود ایجاد کند».
دکتر عزیزی افزود: «با کسب واحدهای مهارت‌آفرین، دانشجو و فارغ‌التحصیل می‌تواند برای خود کسب و کاری فراهم و برای چند نفر دیگر نیز فرصت شغلی ایجاد کند».

رئیس دانشگاه لرستان تشریح کرد: «این طرح با عنوان ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانشجویان مقطع کارشناسی از مهرماه در دانشگاه لرستان آغاز خواهد شد».

منبع: خبرگزاری ایسنا (لرستان)، شنبه 20 مردادماه.

۱۳۹۷/۰۵/۲۰ - ۰۰:۰۰