تأکید رئیس دانشگاه لرستان بر اجرای دقیق «دستورالعمل‌های HSE»

۱۳۹۷/۰۵/۱۴

رئیس دانشگاه لرستان بر اجرای دقیق دستورالعمل‌های HSE در رابطه با آزمایشگاه‌های دانشگاه لرستان تأکید کرد.

دکتر خسرو عزیزی در جلسه‌ی شورای «سلامت، ایمنی و محیط زیست» (HSE) آزمایشگاههای دانشگاه لرستان، که صبح روز یکشنبه 14 مردادماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه تشکیل شد، اظهار داشت:«بایستی معایب و نقایص آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان و آزمایشگاههای دانشکده‌های دانشگاه براساس دستورالعمل‌های HSE شناسایی و رفع شوند».

دکتر عزیزی تصریح کرد:«کارگاه‌های آموزشی HSE که برگزار شده‌اند بایستی تداوم داشته باشند و برای اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان مرتبط با رشته‌های آزمایشگاهی برگزار شوند».

رئیس شورای  سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه لرستان اظهار داشت:«بایستی دستورالعمل‌های استفاده از وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی به صورت دقیق رعایت شوند».

در این جلسه، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان، دکتر کیانوش بارانی‌بیرانوند، گزارشی از اقدامات انجام شده‌ی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان (از سال 94 تاکنون) در رابطه با اجرای دستورالعمل‌های HSE ارائه نمود.

دکتر بارانی‌بیرانوند تشریح کرد:«از سال 94 تاکنون کارگاه‌های مختلف آموزشی و نیز بازدیدهای متعددی از آزمایشگاه‌های دانشگاه در راستای اجرای دقیق دستورالعمل‌های HSE انجام شده است».

نائب رئیس شورای HSE دانشگاه لرستان، معاون پژوهشی و فناوری، دکتر محمد فیضیان و دبیر این شورا، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه است.

همچنین، معاون پشیتبانی و توسعه و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر محمد جعفری و دکتر احسان رشیدیان و رؤسای برخی دانشکده‌ها از جمله دکتر امیدی‌نسب (رئیس دانشکده فنی و مهندسی)، دکتر دادستانی (رئیس دانشکده علوم پایه) و دکتر یاراحمدی (رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی) در این جلسه حضور داشتند.

۱۳۹۷/۰۵/۱۴ - ۰۰:۰۰