تجلیل از رئیس اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی دانشگاه

۱۳۹۷/۰۵/۰۷

از «وحیده صالحی»، رئیس اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی دانشگاه لرستان در جمع برگزیدگان عرصه‌ی عفاف و حجاب دستگاههای اجرایی استان، تجلیل شد.

وحیده صالحی، رئیس اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه لرستان و حافظ کُل قرآن کریم است.

آیین تجلیل از برگزیدگان عرصه‌ی عفاف و حجاب دستگاههای اجرایی استان لرستان، ظهر روز جمعه 5 مردادماه، بعد از نماز جمعه، در محل مصلا الغدیر خرم‌آباد برگزار شد و با حضور نماینده معزز ولی فقیه در استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمد میرعمادی، استاندار لرستان (خادمی) و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان (خجسته‌پور)، از برگزیدگان عرصه‌ی عفاف و حجاب دستگاههای اجرایی استان، توسط بنیاد عفاف و حجاب استان، با اهداء لوح تقدیر و هدایایی، تجلیل شد.

گفتنی است نماز جمعه‌ی‌ پنجم مردادماه (خرم آباد)، همزمان با سالروز اقامه‌ی اولین نماز جمعه‌ی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی، به امامت نماینده معزز ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداحمد میرعمادی برگزار شد.

رئیس، مسئولان و کارکنان دانشگاه لرستان نیز در این آیین عبادی _ سیاسی حضور داشتند.

۱۳۹۷/۰۵/۰۷ - ۰۰:۰۰