بازدید اعضای کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری لرستان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

۱۳۹۷/۰۴/۲۷

اعضای کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری لرستان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، بازدید کردند.

این شهرک 530 هکتار مساحت دارد و در کنار دانشگاه صنعتی اصفهان، قرار دارد.

دو پارک علم و فناوری شیخ بهایی و ابوریحان نیز در این شهرک قرار دارند که مورد بازدید اعضای کارگروه قرار گرفتند.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از شش هزار و 800 شغل ایجاد کرده است.

نزدیک به 45 درصد شاغلان این شهرک، از بانوان تحصیل‌کرده هستند.

در طرح جامع این شهرک، برنامه‌ریزی شده است که تعداد پنج تا ده پارک علم و فناوری در این شهرک ایجاد شود.

پارک علم و فناوری شیخ بهایی که در این شهرک قرار دارد 40 هکتار مساحت و پارک علم و فناوری ابوریحان نیز 21 هکتار مساحت دارد.

اعضای کارگروه به تبادل دیدگاه با مسئولان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پرداختند و نقطه‌نظرات خود را ارائه نمودند.

این بازدید، صبح روز چهارشنبه 27 تیرماه، انجام شد.

رئیس کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان لرستان، معاون اقتصادی استاندار (مهندس گودرز امیری) است.

دبیر این کارگروه، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی است.

مدیران پژوهشی ادارات، دستگاههای اجرایی و دانشگاههای استان، در این بازدید یک روزه حضور داشتند.

هدف از برگزاری چنین بازدیدهایی، استفاده از تجربیات استانهای برخورداری همچون اصفهان در جهت رشد بیش از پیش حوزه‌ی آموزش، پژوهش و فناوری در استان لرستان است.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان، دکتر محمودرضا شاکرمی، رئیس بنیاد نخبگان لرستان، دکتر حمزه امیری، مدیر کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر سیدنجم‌الدین الماسی، نماینده استانداری لرستان (عبدالمنان حقیقی)، نیز در این بازدید حضور داشتند.

اعضای کارگروه از برخی واحدهای صنعتی و فناوری مستقر در این شهرک بازدید کردند و از نزدیک به گفت‌وگو با متولیان آنها پرداختند.

مسئولان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تجربیات کاری خود را با اعضای کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری لرستان در میان گذاشتند.

۱۳۹۷/۰۴/۲۷ - ۰۰:۰۰