حضور نماینده خرم آباد و چگنی در دانشگاه لرستان و بررسی طرح ساخت تقاطع غیرهم سطح

۱۳۹۷/۰۴/۲۶

نماینده خرم‌آباد و چگنی، دکتر محمد بیرانوندی، در دانشگاه لرستان حضور یافت و در جلسه بررسی ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه شرکت کرد.

تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان، قرار است با اعتبار اولیه چهار میلیارد تومان ساخته شود.

این جلسه، بعدازظهر روز یکشنبه 24 تیرماه در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه، دکتر محمد جعفری و کارشناسان طرح برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی گفت:«از پیگیری‌های دو نماینده خرم‌آباد و چگنی، جناب آقای دکتر بیرانوندی و جناب آقای ملکشاهی‌راد به خاطر اختصاص چهار میلیارد تومان برای ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان، سپاسگزاری می‌کنم».

ساخت این تقاطع باعث کاسته شدن هفت کیلومتری از فاصله دوربرگردان از سمت خرم‌آباد به دانشگاه می‌شود.

ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی دانشگاه لرستان از مطالبات دانشگاهیان دانشگاه لرستان و اهالی ساکن منطقه کهریز خرم‌آباد است.

دکتر محمد بیرانوندی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی است.

تاکنون، چند جلسه نیز به ریاست استاندار لرستان، دکتر سیدموسی خادمی و معاون عمرانی استاندار، دکتر احمد مرادپور، در این رابطه تشکیل شده است.

۱۳۹۷/۰۴/۲۶ - ۰۰:۰۰