پیام سپاس رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی

۱۳۹۷/۰۴/۱۸

«بسم‌الله‌ الرحمن الرحیم»

با سلام و احترام؛

بدین‌وسیله از همه‌ی فرهیختگان و اندیشمندان و فعالان فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای، به‌ویژه عزیزان دانشگاه لرستان که در گروهها و کانال‌های مختلف فضای مجازی، نسبت به اینجانب اظهار محبت نموده‌اند از صمیم قلب، تشکر و قدردانی می‌نمایم.

خداوند متعال را شُکرگزارم که بار دیگر و با لطف پروردگار و حمایتهای اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان عزیز و کارکنان پرتلاش، افتخار خدمت‌گزاری شما دانشگاهیان دانشگاه لرستان، نصیب این حقیر شد.

امیدوارم در دوره‌ی دوم مدیریت دانشگاه لرستان، بتوانم با استفاده از خرد جمعی و رهنمودهای همه، به‌ویژه منتقدان دلسوز و نه مغرض، بیش از پیش، در راستای قدرشناسی از اعتماد دوباره‌ی مقام عالی وزارت و خدمتگزاری بیشتر به جامعه‌ی دانشگاهیان استان، گامهای اثربخش‌تر و استوارتری بردارم.

رئیس دانشگاه لرستان

خسرو عزیزی

توضیح:

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی، ریاست دانشگاه لرستان را برای مدت چهار سال دیگر، ابقاء نمود.

حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، 17 تیرماه 97 صادر شد.

دوره‌ی اول مدیریت دکتر خسرو عزیزی از مردادماه 93 آغاز شد.

تهیه خبر: روابط عمومی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۴/۱۸ - ۰۰:۰۰