نشست شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌های لرستان

۱۳۹۷/۰۴/۱۱

صبح یکشنبه، 10 تیرماه، نشست شورای هماهنگی فعالیت فرهنگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان به ریاست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل و با حضور معاونین فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان با محوریت بحث و بررسی پیرامون برگزاری برنامه‌های چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه جامع علمی _ کاربردی استان لرستان برگزار شد

در این جلسه در خصوص اتخاذ تصمیماتی در راستای اجرای برنامه‌هایی از جمله: برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، اختصاص ساعت فرهنگی در دانشگاهها، بازدید از بیت حضرت امام خمینی (ره) و دیدار با خانواده‌های شهدا ، جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی، انتشار وصیت نامه شهدا، برگزاری برنامه‌ها در قالب جشنواره‌های فرهنگی ، هنری ، ورزشی ، تبیین مبانی اندیشه‌های حضرت امام خمینی ره، مطالبه‌گری کارنامه 40 ساله انقلاب اسلامی با  حضور نمایندگان مجلس و مسئولان، اردوهای جهادی و بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان در اجرای برنامه‌ها و ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی با توجه به سال حمایت از تولید کالای ایرانی و... بحث و تبادل نظر شد.

لازم به ذکر است دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نقش پررنگی در ایجاد روحیه نشاط و امید در سطح جامعه و اقشار دانشگاهی برعهده دارند.

۱۳۹۷/۰۴/۱۱ - ۰۰:۰۰