پایان رقابت کنکور سراسری

۱۳۹۷/۰۴/۰۹

در استان لرستان، رقابت کنکور سراسری با شرکت 36 هزار و 211 داوطلب، پایان یافت.

این رقابت همچون سایر استانهای کشور در استان لرستان نیز در روزهای هفتم و هشتم تیرماه در حوزه‌های امتحانی مختلف از جمله حوزه‌های امتحانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در استان لرستان است.

به گفته‌ی دکتر رشیدیان، تعداد 21 هزار و 75 داوطلب زن و 15 هزار و 136 داوطلب مرد در آزمون کنکور سراسری 97 (استان لرستان) شرکت کردند.

دانشگاه لرستان نیز از حوزه‌های امتحانی کنکور امسال است که مجموعاً تعداد پنج هزار و 448 داوطلب در این حوزه‌ی امتحانی، به رقابت پرداختند. آزمون، شامل دو نوع سؤالات عمومی و اختصاصی است.

آزمون کنکور سراسری در رشته‌های تحصیلی علوم انسانی، علوم تجربی، ریاضی، هنر و زبان خارجی برگزار شد.

چندی پیش، در تقدیرنامه‌های جداگانه‌ای که به امضای معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر ابراهیم خدایی رسیده است از رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان و مسئول حفاظت آزمون استان لرستان، اکبر چراغی، به خاطر کسب رتبه‌ی ممتاز دانشگاه لرستان در زمینه برگزاری آزمونهای سال 96 تقدیر شد

۱۳۹۷/۰۴/۰۹ - ۰۰:۰۰