جلسه‌ی هماهنگی برای برگزاری کنکور (تیرماه 97)

۱۳۹۷/۰۴/۰۵

جلسه‌ی هماهنگی برای برگزاری آزمونهای سراسری (کنکور)، به ریاست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جلسه، بعدازظهر روز سه‌شنبه پنجم تیرماه، با حضور مدیران و عوامل برگزارکننده‌ی آزمون‌های سراسری روزهای پنجشنبه و جمعه، هفتم و هشتم تیرماه (حوزه‌های امتحانی دانشگاه لرستان)، در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان، توضیحات لازم را در راستای تلاش هرچه بیشتر برای برگزاری هرچه بهتر آزمون‌های سراسری هفتم و هشتم تیرماه ارائه کرد.

همچنین، در این جلسه، مدیرکل امور آموزشی دانشگاه لرستان، دکتر قاسم صحرایی نیز حضور داشت.

چند روز پیش، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر ابراهیم خدایی در تقدیرنامه‌های جداگانه‌ای از رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر احسان رشیدیان و مسئول حفاظت آزمون‌ استان لرستان، اکبر چراغی، تقدیر کرد به خاطر آنکه دانشگاه لرستان در زمینه‌ی برگزاری آزمون‌های سراسری سال 96 توانست رتبه‌ی ممتاز را کسب کند و به‌عنوان یکی از مجموعه‌های برتر دانشگاهی کشور (وزارت علوم) در رابطه با برگزاری آزمون‌های سراسری، انتخاب شد.

تعداد شرکت‌کنندگان در آزمونهای سراسری که محل آزمون‌ آنها حوزه‌های امتحانی وابسته به دانشگاه لرستان است به گفته‌ی مدیرکل امور آموزشی دانشگاه لرستان، دکتر قاسم صحرایی، به شرح ذیل است:

ـ صبح پنجشنبه: 239 داوطلب زن (رشته ریاضی)،997 داوطلب زن (رشته علوم انسانی).

ـ عصر پنجشنبه: 255 داوطلب زن (رشته هنر)، 129 داوطلب مرد (رشته هنر).

ـ صبح جمعه: سه هزار داوطلب زن (رشته علوم تجربی).

ـ عصر جمعه: 560 داوطلب زن (رشته زبان)، 268 داوطلب مرد (رشته زبان).

در مجموع، تعداد پنج هزار و 448 داوطلب در آزمون‌های سراسری حوزه‌های امتحانی دانشگاه لرستان شرکت می‌کنند (شامل تعداد پنج هزار و 51 داوطلب زن و 397 داوطلب مرد).

داوطلبان نوبت صبح، بایستی ساعت هفت در محل حوزه امتحانی حضور داشته باشند.

داوطلبان نوبت عصر نیز، باید ساعت 14 و 30 دقیقه در محل حوزه امتحانی حضور داشته باشند.

۱۳۹۷/۰۴/۰۵ - ۰۰:۰۰