«رتبه‌ی ممتاز» دانشگاه لرستان در برگزاری آزمونهای سراسری سال 96

۱۳۹۷/۰۴/۰۳

دانشگاه لرستان، رتبه ممتاز را در برگزاری آزمونهای سراسری سال 96 کسب کرد و از رئیس دانشگاه لرستان، تقدیر شد.

براساس تقدیرنامه‌ای که خطاب به رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، نوشته شده و به امضای معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور رسیده است، دانشگاه لرستان، موفق به کسب رتبه ممتاز و انتخاب دانشگاه به‌عنوان یکی از مجموعه‌های برتر کشوری در برگزاری آزمون‌های سراسری سال 96 شده است.

همچنین از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان نیز تقدیر شده است.

اکبر چراغی (دانشگاه لرستان)، هم به‌عنوان «مسئول برتر در عرصه حفاظت از آزمون‌های سراسری سال 96»، مورد تقدیر معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر ابراهیم خدایی است.

۱۳۹۷/۰۴/۰۳ - ۰۰:۰۰