انتخاب دبیر شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۴/۰۳

رزاق کریمی‌راد، به مدت یک سال دیگر به‌عنوان دبیر شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه لرستان انتخاب شد.

اولین جلسه‌ی شورای صنفی مرکزی جدید دانشجویان دانشگاه لرستان در روز شنبه دوم تیرماه در دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه، تشکیل و دبیر شورای صنفی مرکزی دانشجویان، انتخاب شد.                                                                                                              در این جلسه که با حضور اعضای جدید شورای صنفی دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی و دکتر خدایاری، مدیر امور دانشجویی برگزار شد، رزاق کریمی‌راد، دانشجوی دکترای تغذیه دام و عضو شورای صنفی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، به مدت یک‌سال دیگر به‌عنوان دبیر شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه لرستان انتخاب شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی با قدردانی از زحمات اعضای شورای صنفی سال 96، ضمن آروزی موفقیت برای اعضای جدید، از آنان درخواست کرد که بیش از پیش، با همدلی و همکاری، در مسیر حل مشکلات صنفی و رفاهی دانشجویان گام بردارند.

۱۳۹۷/۰۴/۰۳ - ۰۰:۰۰