حضور مسئولان و دانشجویان دانشگاه لرستان در آیین معنوی «شب قدر»

۱۳۹۷/۰۳/۱۶

رئیس دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه و دانشجویان، در آیین معنوی دومین شب از لیالی قدر، شرکت کردند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و معاونان دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر حجت‌اله یونسی، دکتر احسان رشیدیان و مدیر پشتیبانی فرهنگی دانشگاه، امید سلیمانی، در آیین معنوی احیای دومین شب از لیالی‌قدر حضور یافتند.

همچنین، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی و معاون این نهاد، حجت‌الاسلام و المسلمین عبداله فاضلی در این آیین معنوی، حضور داشتند.

این آیین را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با همکاری هیئت دانشجویی رایة العباس، شامگاه سه‌شنبه 15 خردادماه ـ مصادف با شب شهادت حضرت امام علی (ع) ـ در مسجد فاطمه الزهرا (س) دانشگاه لرستان، برگزار کرد.

مسئولان دانشگاه همراه با دانشجویان به راز و نیاز با پروردگار، قرائت دعای جوشن کبیر و سوگواری و سینه‌زنی به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت امام علی (ع) پرداختند.

هر سال، آیین معنوی لیالی قدر در مسجد فاطمه الزهرا (س) دانشگاه لرستان، با حضور دانشجویان و مسئولان دانشگاه، برگزار می‌شود.

۱۳۹۷/۰۳/۱۶ - ۰۰:۰۰