حضور هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان در جلسه تفسیر قرآن کریم

۱۳۹۷/۰۳/۱۱

هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، در جلسه‌ی معنوی تفسیر قرآن کریم، شرکت کردند.

جلسات تفسیر قرآن کریم، هر شب ساعت 22 در ایام ماه مبارک رمضان، با تفسیر آیت‌اله سیداحمد میرعمادی، نماینده معزز ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، برگزار می‌شود.

شامگاه پنجشنبه 10 خردادماه، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، معاونان دانشگاه، رئیس پارک علم و فناوری لرستان، دکتر محمودرضا شاکرمی، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، در جلسه‌ی معنوی تفسیر قرآن کریم، شرکت کردند.

در پایان این جلسه و به قید قرعه، از شرکت‌کنندگان در جلسه که پاسخ صحیح به پرسش‌ها داده بودند، با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین قدرتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر فلاحی‌اصل و رئیس پارک علم و فناوری استان، دکتر شاکرمی، تجلیل شد.

این جلسه در مسجد بعثت خرم‌آباد برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۳/۱۱ - ۰۰:۰۰