برگزاری سمینار اینترنت اشیاء

۱۳۹۷/۰۲/۳۱

سمینار «اینترنت اشیاء» برگزار شد.

سمینار اینترنت اشیاء در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، توسط انجمن علمی کامپیوتر مرکز آموزش عالی الشتر برگزار شد.

هدف از این سمینار آشنایی دانشجویان دانشگاه لرستان با فناوری‌های مرتبط با اینترنت اشیاء است که در سه بخش مختلف برگزار شد.

اینترنت اشیاء به عنوان یکی از مهم‌ترین و به‌روز‌ترین زمینه‌های فناوری محسوب می‌شود و  این ظرفیت را دارد که شرکت‌های فعال در زمینه فناوری در توسعه‌‌ی آن سرمایه‌گذاری کنند.

همچنین در ابتدای شروع سمینار، تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان و مؤسسه تحقیقات اینترنت اشیاء ایرانیان، منعقد شد.

یکی از اهداف مهم این تفاهم‌نامه، افزایش مهارت جهت کسب شغل در فضای فناوری اطلاعات در بازار کار آینده برای دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با فناوری اطلاعات و همچنین استفاده از توان و ظرفیت‌های علمی موجود دانشگاه است.

سمینار آشنایی با اینترنت اشیاء، یکشنبه 30 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۲/۳۱ - ۰۰:۰۰