آیین گرامیداشت «روز فردوسی» برگزار شد

۱۳۹۷/۰۲/۲۵

آیین گرامیداشت «روز فردوسی» برگزار شد.

صبح روز سه‌شنبه، 25 اردیبهشت، آیین گرامیداشت روز شاعر بزرگ حماسه‌سرا، فردوسی، با سخنرانی دکتر توران طولابی و دکتر سیدمحسن حسینی‌مؤخر در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر توران طولابی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، رشته‌ی تاریخ و دکتر سیدمحسن حسینی‌مؤخر، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی است.

این آیین، با نقالی استاد بهزاد پاکدل و نقالی مشترک استاد مجید توسلی و روناک توسلی، برگزار شد.

هم‌چنین، مرشدخوانی و ورزش‌های پهلوانی از جمله برنامه‌های آیین گرامیداشت «روز فردوسی» بود.

این آیین با همکاری مشترک جهاد دانشگاهی لرستان، دانشگاه لرستان، هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای بسیج سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه لرستان و انجمن هنرهای آیینی و سنتی لرستان برگزار شد.

25 اردیبهشت‌ هر سال، روز بزرگداشت فردوسی، است.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر داریوش یاراحمدی است که در این آیین حضور داشت.

۱۳۹۷/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰