بازدید رئیس دانشگاه لرستان از جشنواره حرکت

۱۳۹۷/۰۲/۲۳

رئیس دانشگاه لرستان و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه از جشنواره درون دانشگاهی حرکت بازدید کردند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان از جشنواره درون‌دانشگاهی حرکت بازدید کردند.

این بازدید، ظهر روز یکشنبه 23 اردیبهشت‌ماه انجام شد.

جشنواره درون‌دانشگاهی دانشجویی حرکت با برنامه‌ریزی اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان (مدیریت فرهنگی) تا پایان این هفته در سالن رودکی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برپاست.

به غرفه‌های برتر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان جوایزی اهداء خواهد شد.

در این بازدید، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی از نزدیک با دانشجویان و مسئولان غرفه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان گفت‌وگو کرد.

در این جشنواره علمی دانشجویی، آثار، تولیدات و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان به نمایش گذاشته شده است.

این جشنواره، ظهر روز شنبه 22 اردیبهشت‌ماه با حضور مسئولان دانشگاه لرستان و استقبال دانشجویان افتتاح شد.

۱۳۹۷/۰۲/۲۳ - ۰۰:۰۰