چهارمین گردهم آیی جمعی از دانش آموختگان دهه 70 دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۲/۱۳

چهارمین گردهم‌آیی جمعی از دانش‌آموختگان دهه 70 دانشگاه لرستان برگزار شد.

صبح روز پنجشنبه، 13 اردیبهشت‌ماه، سالن جلسات دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان میزبان جمعی از دانش‌آموختگان دهه 70 دانشگاه لرستان همراه با تعدادی از اعضای بازنشسته هیئت علمی دانشگاه لرستان و برخی اعضای فعلی هیئت علمی دانشگاه بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل نیز در این گردهم‌آیی حضور یافت و از طرف رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، به مهمانان خوش آمد گفت.

دکتر فلاحی‌اصل تصریح کرد:«اینگونه گردهم‌آیی‌ها باید تداوم داشته باشد».

گردهم‌آیی‌های سالهای قبل در شهرهای مشهد، اصفهان و یزد برگزار شده بود.

حاضران در این گردهم‌آیی به بیان خاطران خود در دوران دانشجویی دهه 70 پرداختند.

برخی اعضای بازنشسته‌ی هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز خاطرات خود از دوران تدریس در دهه 70 را مطرح کردند.

نمایش کلیپ و اجرای مسابقه از جمله بخش‌های متنوع این گردهم‌آیی بود.

جمعی از دانش‌آموختگان دهه 70 دانشگاه لرستان در روز چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه و همزمان با عید نیمه شعبان و روز معلم بر مزار زنده‌یاد حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حمید عیدی که از چهره‌های فاخر علمی و فرهنگی استان لرستان بود، حضور یافتند و با قرائت فاتحه به مقام زنده‌یاد دکتر عیدی، ادای احترام کردند. زنده‌یاد دکتر عیدی، در دانشگاه لرستان تدریس می‌کرد.

۱۳۹۷/۰۲/۱۳ - ۰۰:۰۰