بازدید مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم از دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۰۲/۰۸

مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه لرستان بازدید کرد.

دکتر عبدالحمید علیزاده، صبح روز شنبه 8 اردیبهشت‌ماه از دانشگاه لرستان بازدید کرد و با رئیس و معاونان دانشگاه، به گفت‌وگو نشست.

وی از بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان از جمله ساختمان در حال ساخت مرکزی دانشگاه لرستان، خوابگاههای دانشجویی، مهمانسرا، دانشکده دامپزشکی و دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان بازدید کرد.

تقویت دیپلماسی علمی بین‌المللی و حمایت از همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها از جمله اهداف اینگونه بازدیدهاست.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در این رابطه گفت:«گامهای خوبی برای تقویت  همکاری‌های علمی بین‌المللی بین‌دانشگاهی در دانشگاه لرستان برداشته شده است؛ از جمله اینکه بین دانشگاه لرستان و دانشگاه‌های خارجی مانند دانشگاه مونیخ آلمان و دانشگاه رادن فتح اندونزی تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های علمی و پژوهشی منعقد شده است».

دکتر عزیزی تصریح کرد:«تلاش آن است که همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاهی، بیشتر و تقویت شود».

مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز بر حمایت از تقویت همکاری‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی بین‌دانشگاهی و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاههای معتبر تأکید کرد.

مدیر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه لرستان، دکتر علی بارانی است.

۱۳۹۷/۰۲/۰۸ - ۰۰:۰۰