جلسه آمادگی برای برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97

۱۳۹۷/۰۲/۰۳

جلسه‌ی آمادگی برای برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 برگزار شد.

در این جلسه که ظهر روز یکشنبه 2 اردیبهشت‌ماه به ریاست معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان و با حضور مدیران حوزه‌های آزمون _ وابسته به دانشگاه لرستان _ در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، دکتر رشیدیان بر رعایت دقیق قوانین و دستورالعمل‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 تأکید کرد.

این آزمون در نوبت‌های صبح و عصر پنجشنبه ششم و صبح جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه در حوزه‌های آزمون وابسته به دانشگاه لرستان که شامل دانشکده‌های دانشگاه و دبیرستان دانشگاه می‌شود، برگزار خواهد شد.

تعداد 7653 نفر داوطلب در این آزمون شرکت خواهند کرد.

حاضران در جلسه، نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود را در جهت هرچه بهتر برگزار شدن آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 مطرح کردند.

۱۳۹۷/۰۲/۰۳ - ۰۰:۰۰