ادای احترام هیئت نمایندگی دانشگاه «رادن فتح اندونزی» به مقام شامخ شهدا

۱۳۹۷/۰۱/۲۸

اعضای هیئت نمایندگی دانشگاه «رادَن فَتَح» اندونزی به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه لرستان، ادای احترام کردند.

صبح روز سه‌شنبه، 28 فروردین‌ماه، اعضای هیئت دانشگاه رادن فتح اندونزی وارد بوستان شهدای دانشگاه لرستان شد و به مقام شهدای گمنام ادای احترام کردند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاونان و مسئولان دانشگاه لرستان، این هیئت را همراهی کردند و در این مراسم معنوی حضور داشتند.

اعضای هیئت که به نمایندگی از دانشگاه رادن فتح اندونزی و برای انعقاد تفاهم‌نامه‌ی مشترک بین دانشگاه لرستان و دانشگاه رادن فتح اندونزی و همچنین بازدید از دانشگاه لرستان وارد این دانشگاه شدند در بوستای شهدای گمنام دانشگاه لرستان حضور یافتند و به مقام شامخ سه شهید گمنام ادای احترام کردند.

این هیئت از بخش‌های گوناگون دانشگاه لرستان از جمله آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و دانشکده‌های علوم پایه، علوم اقتصادی و اداری و کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

تفاهم‌نامه‌ی مشترک همکاری‌های علمی و پژوهشی بین‌دانشگاهی به امضای رئیس دانشگاه لرستان و قائم مقام دانشگاه رادن فتح اندونزی، رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، دکتر کوروش ساکی نیز در این مراسم معنوی حضور داشت.

۱۳۹۷/۰۱/۲۸ - ۰۰:۰۰