۱۳۹۷/۰۱/۲۷

جلسه‌ی پرسش و پاسخ رئیس و معاونان دانشگاه لرستان با اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، همراه با معاونان دانشگاه لرستان (دکتر جعفری، دکتر فیضیان، دکتر فلاحی‌اصل، دکتر رشیدیان و دکتر یونسی) در محل سالن جلسات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان حضور یافتند و به پرسش‌های اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه، پاسخ دادند.

رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، دکتر مهرداد دادستانی نیز در این جلسه حضور داشت و توضیحات لازم را درباره‌ی دانشکده مطرح کرد.

اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه، نقطه نظرات و پرسش‌های خود درباره‌ی موضوعات مختلف کاری را بیان کردند و مسئولان دانشگاه به پرسش‌ها پاسخ دادند.

رئیس دانشگاه لرستان تشریح کرد:« اینگونه جلسات پرسش و پاسخ باید تداوم داشته باشد و به نوعی، تقویت خرد جمعی در دانشگاه است».

دکتر خسرو عزیزی اظهار داشت:«هدف آن است که رویکرد سوق‌دادن دانشگاه به سوی دانشگاه نسل سوم و کارآفرین تقویت شود».

وی افزود:«تقاضامحوری پایان‌نامه‌های دانشجویی از مختصات دانشگاه نسل سوم است و خوشبختانه اقدامات خوبی در این راستا در دانشگاه لرستان انجام شده است».

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد:«در بخش همکاریهای بین‌المللی دانشگاهی نیز دانشگاه لرستان گامهای خوبی برداشته است و با دانشگاههای کشورهای همچون آلمان تفاهم‌نامه‌های علمی منعقد شده است».

دکتر عزیزی تصریح کرد:«ار هرگونه انتقاد سازنده برای بهبود امور استقبال می‌کنیم».

گفتنی است این جلسه، صبح روز دوشنبه 27 فروردین‌ماه در سالن جلسات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۱/۲۷ - ۰۰:۰۰