رئیس دانشگاه لرستان، توهین به مردم شریف کوهدشت را محکوم کرد

۱۳۹۷/۰۱/۰۴

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، نامه‌ی توهین‌آمیز اخیر رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران را که حاوی توهین به مردم شریف کوهدشت است، محکوم کرد.

در این نامه از مشاوران املاک تهران خواسته شده قراردادها و لیست «متعاملینی» که محل تولد آنها کوهدشت است در اختیار نیروی انتظامی تهران بزرگ قرار گیرد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی، تشریح کرد:«کوهدشت بیش از 700 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است».

وی توضیح داد:«هرگونه اقدامی که به امنیت ملی و وحدت ملی آسیب برساند محکوم است».

او افزود:«کوهدشت همواره دیار عالم‌پرور بوده و نخبگان فراوانی در عرصه‌های علمی تحویل جامعه داده است».

رئیس دانشگاه لرستان، خواستار برخورد قانونی با خاطیان شد.

دکتر عزیزی بیان کرد:«مردم شریف کوهدشت به‌ویژه جوانان این دیار، همیشه در همه‌ی عرصه‌های دفاع از انقلاب و نظام در صحنه بوده‌اند».

وی جوانان کوهدشت را جوانانی خلاق، نوآور و خوش‌فکر در عرصه‌های متعدد علمی و پژوهشی دانست.

گفتنی است بعد از موج انتقادات مسئولان، نمایندگان و مردم استان به این نامه، بیانیه‌ای از طرف روابط عمومی اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران در فضای مجازی بارگذاری شد و تأکید شد که نامه‌ی مذکور، منعکس‌کننده‌ی نظر رسمی نیروی انتظامی تهران نبوده است و با خاطیان نیز برخورد انضباطی خواهد شد.

۱۳۹۷/۰۱/۰۴ - ۰۰:۰۰