پیام رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

۱۳۹۶/۱۲/۲۲

22 اسفند هر سال، روز بزرگداشت شهداست.

عزت و استقلال و امنیت کشور، مدیون جانفشانی‌های شهداست.

آنان با نثار خون خود، برای کشور، استقلال، آزادی، امنیت و مردم‌سالاری دینی به ارمغان آوردند.

اقشار مختلف مردم از جمله جامعه دانشگاهی استان لرستان نیز همواره مدافع راه شهیدان بوده‌اند و رسالت همگی ماست که همیشه قدردان جانفشانی‌های شهدا باشیم و کوشش کنیم فرهنگ ایثار و شهادت، در جامعه، تقویت و ترویج شود.

تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، یک وظیفه‌ی دینی، اخلاقی و میهنی است که بردوش همه‌ی ماست.

مایه افتخار است که استان ولایت‌مدار لرستان، بیش از شش هزار شهید، تقدیم انقلاب اسلامی نموده است؛ یادشان گرامی باد و راهشان پُر رهرو.

اهمیت صیانت از راه شهدا و رسیدگی به امورات خانواده‌های معظم شهدا بود که رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، در سال 58 دستور دادند بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی تشکیل شود؛ سالروز تشکیل این نهاد برآمده از انقلاب شکوهمند اسلامی را نیز گرامی می‌داریم.

رئیس دانشگاه لرستان؛ خسرو عزیزی

۱۳۹۶/۱۲/۲۲ - ۰۰:۰۰