برگزاری همایش منابع طبیعی ‌_ جنگلداری در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۲/۲۱

همایش منابع طبیعی _ جنگلداری به مناسبت گرامیداشت روز درختکاری، در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان: دکتر جهانشیر شاکرمی.

تاریخ برگزاری همایش: چهارشنبه 16 اسفندماه، سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان.

_ ارائه مقاله درباره‌ی منابع طبیعی توسط اعضای هیئت علمی گروه جنگلداری با حضور رئیس دانشکده، اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان دانشکده و برخی مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان.

برگزارکننده: مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اداره انجمن‌های علمی و انجمن علمی منابع طبیعی.

موضوع همایش: توجه به نقش و اهمیت منابع طبیعی در چرخه حیات و تغییرات اقلیمی.

در این همایش، از فعالان عرصه‌ی منابع طبیعی، شامل اعضای هیئت علمی و دانشجویان، قدردانی شد و لوح سپاس به این فعالان، اهدا شد.

15 اسفندماه هر سال، روز درختکاری است.

۱۳۹۶/۱۲/۲۱ - ۰۰:۰۰