کمیسیون انرژی استان تشکیل جلسه داد (معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان)

۱۳۹۶/۱۲/۱۶

جلسه کمیسیون انرژی استان، در اتاق محل کار معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان با موضوع بررسی ایجاد سامانه جامع و متمرکز مدیریت هوشمند انرژی مدارس، تشکیل شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان در این جلسه که صبح روز چهارشنبه 16 اسفندماه در محل کار اتاق معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان تشکیل شد، گفت:«بحث انرژی یک بحث مهم در کشور است و در این راستا باید طرح‌های تحقیقاتی در جهت مصرف بهینه‌ی انرژی تقویت شوند و این نشان دهنده‌ی اهمیت کار کمیسیون انرژی است».

دکتر فیضیان تصریح کرد:«هماهنگی بین کمیسیون انرژی استان و کمیسیون محیط زیست باید بیشتر شود».

وی توضیح داد:«ارزیابی و بررسی کارشناسی طرح‌هایی که به کمیسیون انرژی فرستاده می‌شوند در راستای کاهش هزینه‌های مصرف انرژی در استان و سوق دادن به سوی مصرف بهینه‌ی انرژی است».

در این جلسه، اعضاء نقطه نظرات خود درباره‌ی طرح مربوطه را بیان کردند.

طرح ایجاد سامانه‌ی جامع و متمرکز مدیریت هوشمند انرژی به‌صورت پایلوت در چند مدرسه اجرا می‌شود و در صورت موفقیت آزمایشی، به صورت کامل برای پایش و کنترل انرژی مصرفی (صرفه‌جویی و مصرف بهینه‌ی انرژی) موتورخانه‌های مدارس استان، اجرایی خواهد شد.

۱۳۹۶/۱۲/۱۶ - ۰۰:۰۰