آغاز اردوی راهیان نور دانشجویان دختر دانشگاههای استان با بدرقه مسئولان دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۲/۱۶

تعداد 330 دانشجوی (خواهران) دانشگاههای استان لرستان با بدرقه مسئولان دانشگاه لرستان به اردوی راهیان‌نور رفتند.

صبح روز سه‌شنبه 15 اسفندماه در محل مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) و در آستانه سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، تعداد 330 دانشجوی دختر دانشگاههای استان لرستان با بدرقه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل و مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان، سرهنگ حسین محمدی، دانشجویان را بدرقه کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر فلاحی‌اصل در این آیین معنوی گفت:«شهدا چراغ‌های فروزان ما هستند و همگی باید در راه پاسداشت یاد و خاطره شهدا تلاش کنیم».

وی تصریح کرد:«شهیدان انسان‌های خودساخته و پرورش‌یافته مکتب امام حسین (ع) هستند».

دکتر فلاحی تشریح کرد:«اقتدار امروزی که داریم مدیون جانفشانی‌های شهداست و امروزه بسیاری از کشورهای منطقه با تأسی به ایران، در حال مقاومت در برابر دشمنان‌اند».

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان افزود:«رزمندگان ما همچون مالک اشتر در برابر دشمنان، نترس و شجاع و در مقابل مردم، دلسوز و مهربان بودند».

گفتنی است رئیس قرارگاه شهید علم الهدی (دانشجویی راهیان‌نور) استان لرستان، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی است.

اردوی راهیان نور دانشجویی با همیاری بسیج دانشجویی برگزار میشود.

۱۳۹۶/۱۲/۱۶ - ۰۰:۰۰