پنجمین گردهمایی مشترک مدیران حقوقی دانشگاههای منطقه پنج کشور

۱۳۹۶/۱۲/۱۳

پنجمین گردهمایی مدیران حقوقی دانشگاههای منطقه پنج کشور به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری، در این گردهمایی مشترک که صبح روز یکشنبه 13 اسفندماه در محل اتاق کار مدیر حقوقی دانشگاه لرستان، حمیدرضا کارگر برگزار شد، گفت:«واحد حقوقی هر دانشگاهی یک واحد مهم است و نقش مهمی را در راستای دفاع از حقوق دانشگاه ایفا می‌کند».

او افزود:«چنین جلساتی نوعی تبادل تجربیات واحدهای حقوقی منطقه پنج دانشگاههای کشور با همدیگر است».

وی تشریح کرد:«اگر یک دانشگاه آیین‌نامه‌های خوب و کارآمدی دارد ناشی از عملکرد خوب واحد حقوقی آن دانشگاه است و این موضوع به خوبی جایگاه و نقش مهم واحد حقوقی دانشگاه را نشان می‌دهد».

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت دانشگاه لرستان اظهار امیدواری کرد اینگونه گردهم‌آیی مشترک منشأ خیر و اثرات مثبت برای دانشگاههای منطقه پنج کشور شود.

دانشگاههای منطقه پنج کشور:

دانشگاه آیت‌اله‌ بروجردی؛

دانشگاه لرستان؛