خوابگاه دانشجویی امام خمینی (ره) نورآباد افتتاح شد

۱۳۹۶/۱۲/۰۹

خوابگاه دانشجویی امام خمینی (ره) مرکز آموزش عالی نورآباد افتتاح شد.

این خوابگاه، صبح روز چهارشنبه 9 اسفندماه با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، امام جمعه نورآباد، حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبر جمیاری و فرماندار این شهرستان، جعفر طولابی، افتتاح شد.

در این آیین، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، رئیس آموزش و پرورش نورآباد، علی تیموری و اعضای شورای اسلامی شهر نیز حضور داشتند.

زیربنای پروژه: 380 مترمربع.

اعتبار: 300 میلیون تومان.

نوع: مشارکت بخش خصوصی و همکاری تیم مدیریتی دانشگاه لرستان.

ظرفیت: 130 نفر.

در مراسم افتتاح، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی، ابراز امیدواری کرد افتتاح این خوابگاه، گامی مثبت است در جهت توسعه‌ی بیشتر زیرساختهای دانشگاهی و توسعه‌ی مرکز آموزش عالی نورآباد و جهشی برای تبدیل این مرکز به مجتمع اموزشی.

رئیس مرکز آموزش عالی نورآباد: دکتر محمد فتحی

مسئول پیگیری امور مراکز آموزش عالی (اقماری) وابسته به دانشگاه لرستان: ایرج بیرانوند

۱۳۹۶/۱۲/۰۹ - ۰۰:۰۰