اعزام دانشجویان (برادران) به اردوی راهیان‌نور با بدرقه رئیس و مسئولان دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۱۲/۰۷

تعداد 250 دانشجو (برادران)، با بدرقه رئیس و مسئولان دانشگاه لرستان به اردوی راهیان‌نور اعزام شدند.

مسئولیت قرارگاه شهید علم‌الهدی (راهیان‌نور) استان لرستان، برعهده‌ی رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی است.

دکتر عزیزی در مراسم بدرقه‌ی دانشجویان (برادران) که صبح روز دوشنبه 7 اسفندماه در محل مسجد فاطمه زهرا (س) دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار داشت:«اردوهای راهیان‌نور در راستای حفظ یاد و خاطره شهیدان و تقویت و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه‌اند».

وی تصریح کرد:«اینگونه اردوها از جمله حرکت‌های خوب و اثرگذار فرهنگی‌ است».

گفتنی است اردوهای دانشجویی راهیان‌نور، با همیاری بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می‌شوند.

تعداد دانشجویان (برادران) شرکت‌کننده در اردوی راهیان‌نور (تاریخ اعزام: دوشنبه 7 اسفندماه):

250 نفر که 160 نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان هستند و مابقی از دانشجویان سایر دانشگاه‌های استان.

در این آیین، مسئولان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه لرستان و مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان، سرهنگ حسین محمدی، حضور داشتند.

۱۳۹۶/۱۲/۰۷ - ۰۰:۰۰